Καλώς ήρθατε στο δικτυακό χώρο της εταιρίας Τρακτερακια Ιαπωνίας Καραμανίδης.

Η εταιρία μας από το 1996 ασχολείται με την εισαγωγή και εξαγωγή μεταχειρισμένων γεωργικών ελκυστήρων από την Ιαπωνία. Η έδρα μας βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη σε ιδιόκτητο χώρο στην κεντρική είσοδο της πόλης από την ΕΓΝΑΤΙΑ οδό.

Εισάγουμε όλες τις Ιαπωνικές μάρκες τρακτέρ όμως ΠΡΟΣΟΧΗ, όχι όλα τα μοντέλα. Επιλεκτικά, με την πολύχρονη πείρα μας στον χώρο, έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη ποιότητα στην πιο προσιτή τιμή.

Στην έκθεση μας θα βρείτε ακόμη μεγάλη ποικιλία από καινούρια παρελκόμενα. Καταστροφείς, φρέζες, στελεχοκόπτες, κλαδοφάγοι, άροτρα, καλλιεργητές, ραντιστικά και άλλα παρελκόμενα θα καλύψουν οποιαδήποτε αγροτική σας δραστηριότητα.

Τέλος μία μεγάλη γκάμα από κινητήρες και άλλα ανταλλακτικά σας προσφέρει εγγύηση αγοράς όλων των μηχανημάτων όπως και τα κατά τόπους συνεργαζόμενα συνεργεία μας.

Η αποστολή γίνεται σε όλη την Ελλάδα ΔΩΡΕΑΝ είτε με δικά μας φορτηγά είτε με μεταφορικές εταιρίες. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.Με τιμή,

Καραμανίδης Γιώργος

trakterakia.gr

Τηλ: 2551031772

Κιν: 6976049746